المقادير:

كوب حليب
كوب زبدة
كوب زيت
م ص ملح
م ص بيكن بودر
الدقيق مايعجن لان نوع الدقيق يختلف
صفاربيضة للتزيين وسمسم





التحضير:

نعجن كل المقادير مع بعض لنحصل على عجينة طرية ونستطيع تشكيلها
نتركها ترتاح شوية وبعدين ناخد قطع صغيرة ونبرمها زى مافى الصورة


وبعدين نعملها ضفاير ونصفها فى الصحن وندهنها بالبيض ونرش السمسم مثل هذى الصورة


 الكعك الجزائري المضفور 15448hayah

نضعها فى الفرن حتى يصبح لونها ذهبى وهذا شكلها بعد ما طلعت من الفرن


 الكعك الجزائري المضفور 15449hayah

وبصحتكم أحبابي