[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اليوم نقدم لكم
خبزة الخضرة ... طبعا أكيد معروف عند أغلبكم ... لكن مرات تكون الطريقة تختلف ...
و هذه المقادير
على حسب عائلتك
بيضة
نصف كوب ماء دافئ + ملعقة صغيرة خميرة بيرة
نصف كوب حليب مركز
نصف كوب زيت
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
شوية ملح
زعتر مطحون
كوبين دقيق ( قابل للزيادة أو النقصان على حسب نوعية الدقيق )
الخضار : معدنوس مفروم ناعم + بصل مفروم ناعم + جبنة مبشورة + جزر مبشور + زيتون مقطع + سمسم
الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تخلطي مقادير العجينة كلها و تخليها ترتاح حتى تجهزي الخضار.
في الوقت اللي تجهزي فيه الخضار
المطلوبة تكون العجينة جهزت و تحطي عليها الخضار كلها بما فيهم الجبنة و
السمسم و تخلطيهم كويس و تحطيهم في طاجين مدهون بشوية زيت أو زبدة
و تحطيه في فرن حرارته 140 درجة مئوية و خليه يتحمر من فوق
و خليه يبرد بعدها و قصيه مربعات و قدميه بالهناء و الشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]