قراءة:7447
كفتة مشوية مع السفن آب
المقادير:
- 1 كيلو لحم مفروم (نصف كيلو غنم نصف كيلو بقرى )
- 2 حبه بصله متوسطه
- قطعه من ليه الخروف " شحم الخروف"
- 1 رغيف فينو ( صمون )
- ربع حزمه كزبره خضراء ( فقط للنكهه )
- ربع كوب صغير سفن آب
- ملح
- فلفل
- كمون
- بابريكا
الطريقة:
- نقوم بنقع الصمون فى ماء وننشله من الماء بعد عصره.
- نفرم البصل ونقطع لية الخروف والكزبره .
- نفرم بالفرامة كل المكونات مع التوابل ونضيف السفن اب
- نتركها نصف ساعه فى الثلاجه ثم نقوم بتشكيلها اصابع وترص فى صينيه
- نضعها فى الفرن لمدة 45 دقيقة وكل عشر دقائق نقلبها من كل الجوانب هكذا إلى ان تتحمر.
كفتة مشوية مع السفن آب
المقادير:
- 1 كيلو لحم مفروم (نصف كيلو غنم نصف كيلو بقرى )
- 2 حبه بصله متوسطه
- قطعه من ليه الخروف " شحم الخروف"
- 1 رغيف فينو ( صمون )
- ربع حزمه كزبره خضراء ( فقط للنكهه )
- ربع كوب صغير سفن آب
- ملح
- فلفل
- كمون
- بابريكا
الطريقة:
- نقوم بنقع الصمون فى ماء وننشله من الماء بعد عصره.
- نفرم البصل ونقطع لية الخروف والكزبره .
- نفرم بالفرامة كل المكونات مع التوابل ونضيف السفن اب
- نتركها نصف ساعه فى الثلاجه ثم نقوم بتشكيلها اصابع وترص فى صينيه
- نضعها فى الفرن لمدة 45 دقيقة وكل عشر دقائق نقلبها من كل الجوانب هكذا إلى ان تتحمر.